Selecteer een pagina

Business intelligence

Rapporteer en analyseer over uw organisatie met onze business intelligence tools, inclusief technisch en / of applicatiebeheer om u volledig te ontzorgen

De rapportagetools

Leidende tools in de markt

 

Tableau

Tableau is de marktleider op het gebied van self-service en analyse-mogelijkheden. Maak gebruik van Tableau op onze infrastructuur waarbij deze geheel geïntegreerd is met de overige infrastructuur.

Oracle BI

Oracle BI is een totaalpakket waarin ad-hoc rapportages, dashboards en pixel-perfect rapportages (zoals een factuur of een onderzoeksbrief) geheel geïntegreerd met elkaar zijn. 

Wij voeren standaard twee tools, beide leidende tools op hun gebied. Andere tools kunnen naar wens toegevoegd worden op het platform.

Onze toegevoegde waarde

Naast de tool zelf

 

Volledig beheerd

Het platform is volledig technisch beheerd en indien gewenst kan ook de business intelligence applicatie beheerd worden. Hierdoor heeft u geen omkijken meer naar het platform.

Gebruiksmonitor

Stuur uw organisatie op het gebruik van data, onze uitgebreide gebruiksrapportages geven direct inzicht in wat wel en niet gebruikt wordt door wie.

Laatste updates

Wij geven proactief advies over nieuwe versies en zorgen dat deze ook gebruikt kunnen worden indien dat gewenst is, zonder zorgen.

Betaal voor gebruik

Door onze abonnementsvorm betaalt u alleen voor de gebruikers die het systeem gebruiken, er zijn geen grote investeringen meer nodig om hardware of software aan te schaffen.

Werken met data zonder zorgen.

© 2019 Smart-Analytics

VOLG ONS

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Laat uw email achter om samen te kijken hoe we meer waarde kunnen toevoegen

Dank u wel, we nemen zo snel mogelijk contact met u op