Een volledig dataplatform

Een data platform zonder zorgen, volledig beheerd, inclusief een business intelligence tool, een ETL tool en indien gewenst uitbreidbaar met data lake en advanced analytics functionaliteit op basis van Apache Spark en / of streaming data met behulp van Kafka.

Laad data vanuit allerlei verschillende bronnen eenvoudig in via een web-interface of via een ETL-tool. Stel deze data via de browser of de BI-tool direct beschikbaar aan eindgebruikers.

Data integratie

Integreer of laat uw data integreren met onze standaard ETL tools in een database. Wij maken van de standaardtools Oracle Data Integrator en Talend en schrijven de data weg naar een Oracle of PostgreSQL database.

Wij kunnen u helpen bij het opzetten, inrichten en monitoren van uw data integratie nodes. Wij kunnen ook de ETL jobs monitoren en een melding geven als er iets fout dreigt te gaan of fout gaat. Doordat we voortdurend inzicht hebben in de belasting van de data integratie nodes en de onderliggende databases kunnen we goed pinpointen waar iets fout gaat of is gegaan.

Met onze uitgebreide ervaring en kennis kunnen we één aanspreekpunt zijn voor uw organisatie.

Rapportages / dashboards

Wilt u data analyseren, rapportages en / of dashboards maken. Wij kunnen u helpen met het opzetten, inrichten en ondersteunen van een leidende business intelligence tool. Maak gebruik van onze diensten en krijg maandelijks inzicht in het gebruik van de rapportage omgeving, zie eenvoudig wat wel en wat niet wordt gebruikt. Door onze 24x7 monitoring en alerts zijn we voortdurend op de hoogte van de performance van de omgeving en kunnen we eenvoudig de oorzaak van performance problemen achterhalen. Door onze performance optie (waarbij gebruik wordt gemaakt van een kolom-georiënteerde database) kunnen we altijd een goede performance garanderen.

Meer informatie

Process mining

Process mining maak het eenvoudig om bedrijfsprocessen te optimaliseren door inzichtelijk te maken hoe deze in de praktijk worden uitgevoerd. Hierdoor worden de verschillende variaties van een proces getoond en kunnen deze met elkaar, maar ook met verschillende locaties, afdelingen of medewerkers worden vergeleken. Doordat process mining de daadwerkelijk uitgevoerde processen inzichtelijk maakt is dit ook een goede manier om tijd en geld te besparen met jaarlijkse audits of accountantscontroles. 

Meer informatie

Geavanceerde analyses (beta)

Voor geavanceerde analyses zijn vaak meerdere servers nodig. Start bij ons eenvoudig met één server of neem een heel cluster af. Voeg eenvoudig één of meerdere nodes toe om bijvoorbeeld experimenten uit te voeren en verwijder deze weer als ze niet meer nodig zijn. Start nu eenvoudig met big data analyses 

Realtime / streaming data (beta)

Organisaties moeten steeds sneller inspelen op veranderingen, 1x per nacht data verladen is vaak niet voldoende meer. Met ons platform bieden wij streaming data waarmee u realtime inzicht kunt krijgen en houden in bijvoorbeeld voorraadstanden, verkopen of inkopen bij u zelf of bij partners. Start bij ons eenvoudig met één node en breid uit indien meer capaciteit vereist is.

API’s (beta)

Veel bedrijven stellen data beschikbaar aan klanten, met onze API functionaliteit kunt u heel eenvoudig elke dataset op het dataplatform ontsluiten met een API waarmee data beschikbaar kan worden gesteld aan klanten of partners om zodoende nog meer toegevoegde waarde te bieden.

Developer desktop

Elke developer kunnen we een developer desktop in de cloud aanbieden, deze developer desktop heeft alle componenten die nodig zijn en indien gewenst kan hier zelf software aan toegevoegd worden. Verbindingen met databases en benodigde netwerken zijn standaard al geïnstalleerd, er kan direct gestart worden met ontwikkelen van rapportages, ETL jobs en scripts.

Werken met data zonder zorgen.

© 2019 Smart-Analytics

VOLG ONS

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Laat uw email achter om samen te kijken hoe we meer waarde kunnen toevoegen

Dank u wel, we nemen zo snel mogelijk contact met u op