Self-service analytics in de cloud
met Tableau op Smart-Analytics

Analytics voor iedereen, overal

Delen en samenwerken in de cloud

Tableau op Smart-Analytics is een analyticsplatform dat volledig in de cloud gehost is. Je maakt er dashboards mee en deelt bevindingen met wie je maar wilt. Je nodigt er collega’s of klanten mee uit om, met de interactieve visualisaties en de nauwkeurige data, verborgen mogelijkheden te ontdekken. Alles eenvoudig toegankelijk vanuit een browser, of onderweg met de mobiele apps van Tableau.

Geen opstarttijd, geen hardware-kosten

Binnen een paar minuten kun je aan de slag en gebruikers voeg je naar behoefte toe. Tableau op Smart-Analytics is een volledig gehoste oplossing. Je hoeft dus nooit meer servers te configureren, software te upgraden of hardware-capaciteit te vergroten.

Stel vragen in een natuurlijke taal

Geef je organisaties de middelen om vragen te stellen aan willekeurige gepubliceerde databronnen in een natuurlijke taalomgeving. Typ in Data vragen een vraag en krijg de antwoorden in de vorm van een viz. Op de achtergrond voert Data vragen allerlei krachtige algoritmes uit om databronnen automatisch te profileren, indexeren en optimaliseren. Dankzij onze end-to-end web-authoringfunctionaliteit is het eenvoudig om extra databronnen toe te voegen of volledig interactieve dashboards te maken.

Op AI gebaseerde uitleg voor je data

Zet de kracht van AI in om datapunten met een enkele klik uit te leggen. Data uitleggen is gebaseerd op geavanceerde statistische modellen en helpt je tot inzichten komen die je anders misschien niet zou vinden.

Werk samen, bewerk en creëer online

Zet aan tot nieuwe inzichten – zelfs als je onderweg bent. Je geeft mensen overal de mogelijkheid om interactieve dashboards te bekijken. Op elk moment kun je data aanboren, accentueren en filteren. Met web editing customize je weergaven. Op basis van gepubliceerde data maak je nieuwe werkboeken.

Overal toegang tot alle data

Maak verbinding met cloud databases, zoals Amazon Redshift en Google BigQuery. Je kunt data van web apps, bijvoorbeeld Google Analytics en Salesforce, automatisch vernieuwen. Je kunt live query’s uitvoeren op lokale bestanden of plant gedeeltelijke updates in met Tableau Bridge – aan jou de keus.

Overal toegang, overal embedded

Geef externe teams, partners en klanten eenvoudig en veilig toegang tot analytics, zonder dat er virtuele private networks nodig zijn. Gewoon door met een paar klikken interactieve dashboards op websites en in apps als Salesforce in te sluiten.

Ontworpen voor veilig gebruik

Geef websitebeheerders de mogelijkheid om verificatie en toestemming te beheren voor gebruikers, content en data. Weet dat infrastructuur van Tableau Online voldoet aan alle SOC 2-vereisten.

Beheer je dataomgeving op een efficiënte manier

Met Tableau Data Management kun je de data in Tableau Online beter beheren, zodat besluitvorming altijd is gebaseerd op betrouwbare data. Van het voorbereiden van data met Prep Conductor tot het catalogiseren, zoeken en beheren van data met Tableau Catalog: met de Data Management-add-on kun je op je data vertrouwen en worden zelfbedieningsanalyses snel opgepakt.

Dashboard Starters

Met Dashboard Starters kun je in enkele minuten aan slag met nuttige data. In slechts een paar klikken, zit je in veel gebruikte webapplicaties en voeg je vooraf gemaakte dashboards toe.

Versterk organisaties met data

Met Tableau Online heeft iedereen in een organisatie de mogelijkheid om data te zien en te begrijpen. We hebben voor elke gebruiker een goed aanbod. Van incidentele gebruikers, die met een dashboard datagestuurde beslissingen nemen, en data-liefhebbers die bestaande databronnen web-authoren, tot de datahelden die visualisaties en databronnen maken en met de rest van de organisatie delen.

Ontdek of Tableau op Smart-Analytics iets voor jou is

Jouw data, mogelijk gemaakt door de cloud

Data management

Centraliseer de toegang tot clouddata. Publiceer datamodellen en laat iedereen eenvoudig vanaf één gecontroleerde bron werken.​

Abonnementen

Laat de data naar je toekomen via dashboard updates in je inbox. Abonneer iedereen op de website en kies wanneer updates worden verzonden.

Altijd up-to-date

Beheer van updates en patches is nu een stuk eenvoudiger. Ga lekker zitten, ontspan en kijk toe hoe de recentste features zonder downtime uitrollen.

Vernieuwing zit erbij in

Tableau investeert meer in R&D dan elk ander bedrijf in de branche. Er zijn altijd updates onderweg – ontdek het hier

Ontdek of Tableau op Smart-Analytics iets voor jou is

Maak een afspraak

Wij nemen zo snel mogelijk contact op

Maak een afspraak

Wij nemen zo snel mogelijk contact op